top of page

Pandekagedag 2017

Pandekagedag 2017

Den 28. april 2017 havde vi den årlige pandekagedag på Borgerskolen. Det er en tre år gammel tradition, som bliver vægtet meget højt her på skolen. I hver klasse blev cirka to elever bedt om at have pandekager med. Der blev cirka taget 40 pandekager med fra hver klasse, så der var nok til hele skolen. Der blev lavet pandekager i alle farver og former.

Alle dem fra elevrådet havde nogle forskellige pligter. Nogle var i kantinen, og tog i mod pandekager, og fik dem varmet op. De andre børn fra elevrådet var i kantinen, som var der, hvor alle elever kom, og hentede deres pandekager. Her tilberedte de alle pandekagerne, så de så lækre ud, når eleverne skulle komme og spise dem. Hver klasse fik tildelt en tid, hvor de skulle komme ned i kantinen for at hente deres pandekager.

Der var alt hvad man skulle bruge til pandekagerne, der var både sukker, syltetøj og flødeskum. Herefter kunne eleverne gå tilbage til deres klasse og hygge lidt, mens de spiste deres pandekager.

Mums!

Her på borgerskolen er vi utrolig glade for at vi sådan en hyggelig tradition som pandekagedag. Det giver et godt fællesskab og et hyggeligt miljø. Vi glæder os til flere hyggelige pandekagedage her på Borgerskolen.


APPETIZING
ADVENTURES
-
COOKBOOK
Archive
Search By Tags
Ingen tags endnu.
bottom of page