top of page

10 Ting

10 fede apps til din skoleipad

Hva så Borgerskolen, så er vi tilbage med endnu en omgang skoleblad. Og denne gang har vi flere nye ting på programmet, og en af dem er 10 TING. 10 TING er noget, der kommer til at køre her i bladet, hvor vi kommer med f.eks 10 gode skolerelateret råd, 10 spændende Netflixserier, 10 fede kunstnere osv. Nu hvor mellemtrinet får deres helt egen skoleipad, synes vi det var på sin plads, at vi kom med 10 fede apps, så du kan komme godt i gang med den nye skoleipad.

  1. Pages: Pages er et fantastisk nemt skriveprogram. Du kan hurtigt oprette et dokument til dine skolenotater, lave en fed layout, mapper til fagene, sætte billeder ind og meget mere. Hold styr på dine skolenotater og download pages i app store.

  2. Numbers: Numbers er det helt rigtige matematikprogram at bruge. Du kan lave en masse diagrammer, fed layout, tabeller og en masse andre nyttige ting. FÃ¥ matematikken i orden og download numbers i app store.

  3. Regneregler: Med appen regneregler kan du få hjælp til at genopfriske alle de mange matematiske regler. Få styr på reglerne og download regneregler i app store.

  4. Calculator: En hel ny form for lommeregner er fundet. Skriv med fingeren dit regnestykke og få svar. Download appen calculator i app store og få hjælp til de svære regnestykker.

  5. Ordbogen online: Med ordbogen online kan du slå danske, engelske og tyske ord op, oversætte og finde ordets betydning. Download ordbogen online i app store og få styr på ordene.

  6. Prezi: Med appen Prezi kan du nemt få fikset en fed fremlæggelse sammen. Appen har forskellige layouts som passer præcis til dit emne. Få styr på fremlæggelsen og download appen i app store.

  7. Doodle Draw: Doodle Draw er en rigtig effektiv app, hvis du skal lave en hurtig skitse i billedkunst eller tegne forsøg i naturteknik. Download appen Doodle Draw i app store.

  8. Inspiration: Inspiration er den bedste app til at lave brainstorms og mindmaps. Den er nem at bruge og er rigtig nyttig til alle fag. Download den i app store.

  9. Duolingo: Har du svært ved de sproglige fag, er duolingo den helt rigtig app for dig. Appen hjælper dig med at få udtalen helt på plads og det skriftlige arbejde i orden. Download den i app store.

  10. Intra: Glemmer du tit hvilke lektier du har for, kan du nemt og hurtigt tjekke det med appen intra. Den fungerer præcis som hjemmesiden, dog kan du slå notifikationer til med appen og meget mere. Download den i app store.


APPETIZING
ADVENTURES
-
COOKBOOK
Archive
Search By Tags
Ingen tags endnu.
bottom of page