top of page

Klippe-klistre-dag


Den 1. december er en af de mest hyggelige dage på Borgerskolen. Det er nemlig klippe-klistre-dag. Klippe-klistre-dag går ud på, at alle klasseværelser på skolen skal pyntes flot op med julepynt, mens der bliver spillet julemusik og julekager bliver nyt af elever og lærere.

Klippe-klistre er den dag på skoler og institutioner, hvor eleverne laver collager, julepynt eller andre kreative aktiviteter.


Der er også konkurrencer mellem klasserne om fx den bedste julefilm som hver klasse på årgangen laver. Alt i alt går det ud på, at få en hyggelig dag i starten af december måned med positive og glade elever.


Eleverne på denne skole synes, at det er godt, at vi har denne dag på skolen. De mener også, at det er godt, at klassen er samlet, og der er sammenhold mellem hinanden.

Nogle af eleverne fra udskolingen mener, at klipper-klistre-dag skal være hele dagen, så vil julestemningen komme meget mere i gang. Og de mener også, at det vil styrke fællesskabet i hver klasse, når de arbejder sammen og hører julemusik.


APPETIZING
ADVENTURES
-
COOKBOOK
Archive
Search By Tags
Ingen tags endnu.
bottom of page