top of page

Sunes verden


Velkommen endnu en gang til Sunes verden. I denne blog har jeg sammen med Jeppe fundet en masse underholdning, men mere specifikt i dette opslag vil vi tale om hvilke serier, jeg bedst kan lide.


(Vi kan ikke love for, at alle serier i denne liste er tilegnet børn)


1. Game of Thrones


- Game of Thrones handler om syv kongerier, der kæmper om herredømmet. Serien er fyldt med vilde kampscener og fantasifulde monstre, der virkelig hiver én ind i en fremmed verden.


Jeg elsker Game of Thrones, fordi der sker meget på samme tid og ikke bare det samme sted hele tiden. Man keder sig næsten ikke, selvom de første episoder nok er de svageste i serien, da den lige skal i gang.


2. The Walking Dead


- The Walking Dead handler om en mand, Rick, som vågner op fra en koma og ser, at hele verden er gået under. Det er superspændende at følge den her gruppe af overlevende, imens gaderne er fyldt med zombier. Det er i hvert fald en serie, der er værd at tage et kig på.


3. The Last Ship


- The Last Ship handler om en besætning på et skib på en rejse til Antarktis, hvor de troede, at de skulle øve, men det egentlig for deres eget bedste. Imens de var væk, var der nemlig en mand, der skabte en dødelig virus, der dræbte nærmest hele jordens befolkning med undtagelse af nogle få, som er immune.


Jeg synes, at det er en rigtig god serie, fordi der er meget spænding, og man bliver virkelig trukket ind i et univers, hvor følelsen af at være nogle af de sidste mennesker på jorden er i centrum.


4. Z-nation


- Z-nation handler om en mand, Murphy, der er i fængsel. Imod hans vilje bliver der afprøvet en modgift mod at blive zombie på ham. Det bliver senere opdaget, at forsøget virkede, og han ikke bliver angrebet af de zombier, der fylder Z-nation's verden.


Jeg elsker Z-nation næsten af de samme grunde som The Walking Dead, men hvis man allerede har set den, og man mangler sit zombie-fix, så er Z-nation et medrivende univers.


5. The Strain


- The Strain handler om nogle vampyrlignede zombier, der dræber mennesker. Hovedpersonen, Ephraim, kæmper hårdt sammen med Abraham, som allerede har oplevet epidemien en gang før. De ved begge, hvordan zombierne bekæmpes.

Sune kan godt lide serien, fordi den fanger hans opmærksomhed. Han synes, at historien skør og på samme tid tankevækkende. Hvordan ville vores samfund reagere på en sådan epidemi? Det er spørgsmålet, som man sidder med, når man underholdes af The Strain.




Fortæl os om jeres yndlingsserier ved hjælp af vores mail: borgernyt.laeserbrev@gmail.com



APPETIZING
ADVENTURES
-
COOKBOOK
Archive
Search By Tags
Ingen tags endnu.
bottom of page