top of page

Leder

Ivrige elever skriver løs på computerne. De er godt i gang med deres artikler. Hjemmesiden får tilføjet alt fra gåder til artikler, der endda har været i Taastrup Lokalavis.

Småsnak kan høres blandt de aktive og flittige elever. Borgerskolens nye skoleblad er i fuld gang. Siden august har 10 engagerede elever knoklet med at bringe de bedste nyheder ud for alle på Borgerskolen. Men hvad vil vi egentlig med vores skoleblad? Borgernyt, vores skoleblad, har nemlig flere funktioner.

Først og fremmest håber Borgernyt appellere til alle elever på skolen, ved at have opslag for alle aldersgrupper og alle interesserer. Vi har jo både Sunes Verden, som er en let og humoristisk blog, der kan få et smil frem på alles læber, men også reflekterende debatindlæg og spændende reportager. Borgerskolens Elever har jo brug for en forklaring og opsummering på de ting, der sker på skolen, men der skal også være plads til det hyggelige.

Vi prøver derimod også at opsummere og forklare alle oplevelserne gennem vores opslag, så både elever, men også forældre får et større indblik i Borgerskolen. For det er vigtigt, at vi sammen forstår baggrunden og meningen med de begivenheder og affærer, der afholdes her. Borgernyt skal derfor træde ind som nyhedskilden for alle elever og opdatere dem på alt væsentligt og aktuelt. Jeg er nemlig så heldig at være chefredaktør for Borgernyt, og jeg forventer at bygge videre på det forrige års blad og sætte et godt grundlag for de kommende journalister.


APPETIZING
ADVENTURES
-
COOKBOOK
Archive
Search By Tags
Ingen tags endnu.
bottom of page